4.2
Visie en missie

Onze visie is om op een consumentgerichte en sociaal verantwoorde wijze marktleider te worden in het midden en hogere segment van de e-bike markt.

Het begint allemaal bij een ultieme focus op klanttevredenheid. Klanten mogen verwachten dat we ze iets extra's bieden, dat we klachten snel oplossen, loyaliteit belonen en ze blijven verrassen. In alle fasen van de customer journey sluiten we aan bij wat de consument wil, waarbij in vrijwel elke customer journey een sleutelrol voor de dealer is weggelegd. Niets inspireert en motiveert ons meer dan tevreden consumenten en dealers, waarbij alles samenkomt in onze nieuwe missie: 'great bikes win great likes’.

Het draait er dus om dat we relevant zijn en relevant blijven voor de consument. Op die manier creëren we een stevig fundament voor structurele groei en lange termijn waardecreatie. Tegelijkertijd kunnen we zo beter invulling geven aan onze voortrekkersrol bij maatschappelijke vraagstukken, zoals de kwaliteitsverbetering van de (stedelijke) leefomgeving, het bevorderen van de verkeersveiligheid en het stimuleren van een gezondere levensstijl.