3.6
Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur bestaat uit de volgende leden:

Van links naar rechts: ir. Jeroen (J.M.) Snijders Blok, drs. Hielke (H.H.) Sybesma RC, drs. Ton (A.H.) Anbeek en drs. Jeroen (J.J.) Both
 

drs. Ton (A.H.) Anbeek (1962)

Voorzitter Raad van Bestuur (CEO)
De heer Anbeek is eind 2017 begonnen als de nieuwe Chief Executive Officer van Accell Group. De heer Anbeek studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht. Hij startte zijn loopbaan in 1987 bij Unilever waar hij tot 2006 diverse functies in marketing en verkoop heeft vervuld bij diverse werkmaatschappijen in Nederland en in het buitenland. Hij was onder meer Global Marketing Director voor alle Unilever wasverzachtermerken en Algemeen Directeur Unilever Maghreb S.A. (Libië, Tunesië, Algerije, Marokko en Mauritanië). Begin 2007 trad hij in dienst bij Koninklijke Auping B.V. als Algemeen Directeur. Van 2010 t/m oktober 2017 was de heer Anbeek Directievoorzitter (CEO) van Beter Bed Holding N.V. De heer Anbeek heeft ruime ervaring op het gebied van marketing, sales, retail en omnichannel e-commerce.

drs. Hielke (H.H.) Sybesma RC (1967)

Lid Raad van Bestuur (CFO)
De heer Sybesma is in 2001 benoemd als Chief Financial Officer van Accell Group. Hij is sinds 1995 werkzaam bij Accell Group waar hij diverse financiële en managementfuncties bij dochterondernemingen heeft bekleed. Na de afronding van zijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen begon hij zijn loopbaan als financieel consultant bij PriceWaterhouseCoopers, waar hij vijf jaar werkzaam was. De heer Sybesma is Register Controller.

ir. Jeroen (J.M.) Snijders Blok (1959)

Lid Raad van Bestuur (COO)
De heer Snijders Blok is sinds 2004 Chief Operating Officer van Accell Group. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Twente en trad in 1992 in dienst bij Accell Group. Hij startte zijn werkzaamheden bij de afdeling automatisering. In de jaren daarna was hij logistiek manager bij Batavus en Hercules en werd hij vervolgens benoemd tot bedrijfsleider van Batavus. In 1999 werd hij na de overname van Sparta benoemd tot algemeen directeur van deze dochteronderneming.

drs. Jeroen (J.J.) Both (1964)

Lid Raad van Bestuur (CSCO)
De heer Both is in 2015 bij Accell Group begonnen als Chief Supply Chain Officer. Na zijn studie Economie in Groningen startte hij zijn loopbaan in 1989 bij British American Tobacco. De heer Both heeft verschillende functies bekleed in supply chain, procurement en productie. Hij heeft uitgebreide internationale ervaring opgebouwd in West-Europa, Oost-Europa en Azië, alwaar hij als directeur supply chain leiding gaf aan de invoering en management van de centrale supply chain organisaties in Moskou en Singapore.